Het Concert en Benefiet

Waarom organiseren we dit concert en, nog belangrijker, wat doen we met de opbrengsten?

CONCERT ALS BENEFIET

Naast een eerbetoon aan Rudy willen we dit concert organiseren als benefiet voor “de Heide vzw”. Rudy was immers ook onlosmakelijk verbonden met ‘De Heide” in Merelbeke.

De Heide vzw in Merelbeke is een centrum voor personen met een beperking. Jaarlijks verzorgde Rudy belangeloos een concert met zijn inmiddels befaamd orkest “The Symfunny” voor de bewoners van het centrum.

Voor meer info over de vzw verwijzen we graag naar de website: http/www.deheidevzw.be

Deze organisatie moet het doen met beperkte subsidies en kan maar blijven bestaan door de hulp van zoveel vrijwilligers, van financieel steunende organisaties, privégiften en vrijgevende bedrijven.

In dat verband willen we dit concert dan ook uitvoeren ten voordele van het centrum en opbrengsten laten gaan naar De Heide vzw. Alle opbrengsten die voortvloeien uit dit muziekevenement zullen integraal gaan naar een project binnen de organisatie.

CONCERTINHOUD

Wat mag je van het concert verwachten? Heel veel! De mensen die ons kennen weten dat we allemaal heel regelmatig actief zijn in de wereld van jazz, big band, en dergelijke genres. Maar we hebben besloten om deze keer iets totaal anders te brengen. We hebben ons toegelegd op de nummers die onze jongere jaren gekleurd hebben. Muziek uit de 70s, songs die iedereen kent en soms zelfs op de ‘verboden covers’ lijst staan. We hebben gezorgd voor een sterke groep muzikanten die er een stevige show zullen van maken.

Hopelijk kunnen jullie erbij zijn. Want er zit ongetwijfeld wel een nummer bij dat jou kippevel en heel leuke herinneringen zal bezorgen.

CONCERTLOCATIE

Het concert zal doorgaan op zaterdag 14 december in het jeugdcentrum “de Gnirk” Te Merelbeke. Meer details vind je hier (Contact).

BENEFIETPROJECT BINNEN DE HEIDE

Meer over het project waar onze en jullie bijdrage zullen naartoe gaan:

De Heide vzw – Zorgdorpen, gelegen Industriepark 6 te 9820 Merelbeke, is een voorziening voor personen met een beperking.

Onze bewoners willen zich terecht meer bewegen in de samenleving. Zelf hun boodschappen doen, naar de kapper gaan, bij de dokter op bezoek gaan, en zo verder, …

Vervoer is hierbij een cruciaal punt. Voor ons soms een evidentie, voor hen een zorg.

De Heide vzw wil graag een wagentje aanschaffen, aangepast voor het vervoer van iemand die rolstoel gebonden is. Iedere inbreng voor dit project is van harte welkom